Partners

Bli partner till Emax, Sveriges främsta evenemang för unga entreprenörer

Sveriges främsta evenemang för Unga entreprenörer

Delar du och ditt företag samma vision som oss? Att Sverige behöver och utvecklas med hjälp av unga entreprenörer. Vi har sedan 2002 samlat landets främsta unga entreprenörer under evenemanget Emax Sverige. Under eventet får deltagarna inspiration, kunskap och nätverk som bidrar till att dekan utvecklas i deras unika entreprenörskap och också få en möjlighet att skapa nya värdefulla kontakter med personer som delar liknande drivkrafter.  

Emax är ett högkvalitativt event med 99% deltagarnöjdhet, det vill säga att 99% av de unga entreprenörerna som har varit deltagare under Emax Sverige skulle rekommendera det till en annan ung entreprenör. Vidare får 96% av våra deltagare en mer positiv bild till företagande som karriärval efter att de har deltagit under Emax Sverige. Sedan 2002 har 52% kvinnor och 48% män deltagit under Emax Sverige.  

Som partner får ni möjlighet att visa upp ert varumärke och skapa kontakt med några av Sveriges främsta unga entreprenörer. Och på så sättvara med och bana väg för nya entreprenörer. Dessutom finns det möjlighet för er att få in värdefull input på frågeställningar ni har via case. Likaväl som att ni kan få djupdyka i diskussioner under workshops.  Partnerskapen är formade efter våra värdeord, Kunskap,Nätverk och Inspiration. Nedan presenteras våra olika partner-erbjudanden. Men givetvis finns det möjlighet för er att skräddarsy ert partnerskap utifrån era önskemål och behov.

Kontakta oss för att prata mer om partnerskap!

VÅra partners

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

SKOLVERKET

REGION SKÅNE

Chalmers tekniska högskola

Vill du ha mer information om partnerskap med Emax Sverige?

Kontakta oss!