Partners

Bli partner till Emax, Sveriges främsta evenemang för unga entreprenörer

Sveriges främsta evenemang för Unga entreprenörer

Delar du och ditt företag samma vision som oss? Att Sverige behöver och utvecklas med hjälp av unga entreprenörer. Vi har sedan 2002 samlat landets främsta unga entreprenörer under evenemanget Emax Sverige. Under eventet får deltagarna inspiration, kunskap och nätverk som bidrar till att dekan utvecklas i deras unika entreprenörskap och också få en möjlighet att skapa nya värdefulla kontakter med personer som delar liknande drivkrafter.  

Emax är ett högkvalitativt event med 99% deltagarnöjdhet, det vill säga att 99% av de unga entreprenörerna som har varit deltagare under Emax Sverige skulle rekommendera det till en annan ung entreprenör. Vidare får 96% av våra deltagare en mer positiv bild till företagande som karriärval efter att de har deltagit under Emax Sverige. Sedan 2002 har 52% kvinnor och 48% män deltagit under Emax Sverige.  

Som partner får ni möjlighet att visa upp ert varumärke och skapa kontakt med några av Sveriges främsta unga entreprenörer. Och på så sättvara med och bana väg för nya entreprenörer. Dessutom finns det möjlighet för er att få in värdefull input på frågeställningar ni har via case. Likaväl som att ni kan få djupdyka i diskussioner under workshops.  Partnerskapen är formade efter våra värdeord, Kunskap,Nätverk och Inspiration. Nedan presenteras våra olika partner-erbjudanden. Men givetvis finns det möjlighet för er att skräddarsy ert partnerskap utifrån era önskemål och behov.

Kontakta oss för att prata mer om partnerskap!

Kunskapspartner

Vårt första erbjudande är att stå som huvudpartner till Emax Sveriges årliga evenemang. Ett partnerskap vi kallar för kunskapspartner för att knyta an till ett av eventets grundläggande delar, att ge kunskap till de unga entreprenörerna. Som kunskapspartner stöttar ni inte bara Emax i sin helhet utan får även en möjlighet att både ge och få in kunskap av deltagarna. Huvudpartnerskapet tecknas under ett eller flera år.

Mer konkret innebär det att ni:

- Är partner för Emax under hela året.
- Genomför ett case under Emax som genererar över 100 lösningar på en utmaning som ni har.
- Får rikligt med exponering via vår hemsida/sociala medier.
- Får en plats på partnertorget under evenemanget.
- Efter evenemanget Emax skapar en nationell träff tillsammans med oss för alla tidigare deltagare.
- Kan ta fram riktade erbjudanden mot Emax-deltagare
- Står som värd för en aktivitet (Lunch, fika, teambuilding eller liknande).
- Delar ut ett stipendium som gör det möjligt för en individ att delta under Emax Sverige.
- Får möjlighet till ytterligare tillägg efter önskemål.

Nätverkspartner

En viktig del av Emax är nätverkande, där också ni som nätverkspartner kan skapa en närmare kontakt till samtliga deltagare eller deltagarna från er region. Som nätverkspartner är ni både en aktiv del av evenemanget samt att ni har möjlighet att skapa ytterligare en träff under året dit även tidigare deltagare kan bjudas in. Här ges ert företagen möjlighet att skapa nära kontakt de unga entreprenörerna.

Mer konkret innebär det att ni:

- Är partner till evenemanget Emax Sverige.
- Får en plats på partnertorget under evenemanget.
- Får exponering via vår hemsida/sociala medier.
- Träff med deltagare kopplat till ert företag efter eventet.
- Får möjlighet till ytterligare tillägg efter önskemål.
- Får möjlighet att köpa till stipendier och dela ut dessa till unga entreprenörer, för att de ska få möjlighet att medverka under Emax Sverige.

Inspirationspartner

För att verkligen känna Emaxkänsla måste Emax upplevas. Som inspirationspartner ges ni möjligheten att lära känna Emax på plats och bidra till de unga entreprenörernas upplevelse och utveckling. Här erbjuds du som partner att på ett kravlöst sätt känna på den härliga Emaxstämmningen och få en känsla för hur viktigt och bra Emax är. Partnerskapet är flexibelt efter vad ni vill få ut och bidra med.

Mer konkret innebär det att ni:

- Sponsrar en aktivitet såsom teambuilding/lunch/fika/kaffe.
- Exponering på hemsida/sociala medier
- Deltagande under eventet såsom att lyssna på föreläsningar, vara del av jury osv.
- Får möjlighet att köpa till stipendier och dela ut dessa till unga entreprenörer, för att de ska få möjlighet att medverka under Emax Sverige.

VÅra partners

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

SKOLVERKET

REGION SKÅNE

Chalmers tekniska högskola

Vill du ha mer information om partnerskap med Emax Sverige?

Kontakta oss!