Deltagare

Information för dig som ska vara med på Emax Sverige

Information för dig som ska vara deltagare på Emax Sverige

Grattis!

Grattis! Du är en av Sveriges främsta unga entreprenörer och någon har uppmärksammat dig och ditt unika entreprenörskap. Hela Emax-familjen ser framemot att få lära känna dig.

Information

Här kommer vi löpande publicera information som är riktad till er som ska delta under Emax Sverige 2024. För att ni ska hänga med i vad som händer rekommenderar vi er att titta in på den här sidan med jämna mellanrum.

Sociala medier

Kolla även in våra sociala medier
Facebook
Instagram
LinkedIn

Emax Sverige

Emax Sverige arrangeras den 16-20 juni 2024 och samlar då Sveriges främsta unga entreprenörer i åldern 18-20 år med syftet att ge dem inspiration, kunskap och nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt unika entreprenörskap. Det är tjugoförsta gången Emax Sverige arrangeras. För de drygt 100 deltagarna väntar föreläsningar av inspirerande entreprenörer, fördjupande workshops, stora nätverksmöjligheter och coachning genom hela evenemanget av utbildade coacher och entreprenörer. Dessutom tävlar deltagarna i Emax Challenge, som med målet att skapa nästa framgångsrika ImpactStartup låter dig uppleva intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål. Emax är ett mycket uppskattat evenemang där mer än 99% av alla Emax drygt 4000 deltagare från Sverige, Norge och Kenya rekommenderar Emax till andra unga entreprenörer. Emax har blivit prisat av EU som bästa entreprenörskoncept 2008.

evenemanget

fingerprint

Kunskap

Emax Challenge
Emax Sverige är också en tävling i entreprenörskap. Unga entreprenör kommer att tävla lagvis och individuellt i tävlingen Emax Challenge, en idétävling kopplat till FN:s Globala Mål. De vassaste unga entreprenörerna under Emax Sverige kommer vinna en entreprenörsresa för fortsatt utveckling och inspiration.

Träna dina entreprenöriella egenskaper under årets case
Under Emax får du även lösa spännande case. 2023 års case har inte släppts än. Håll utkik efter vilket spännande case som årets deltagare kommer att få lösa!

lightbulb

Inspiration

Coachning från entreprenörer
En stor och viktig del av Emax Sverige är att samtliga deltagare är indelade i mindre grupper som tilldelas en varsin utbildad coach. Coachen är själv en ungentreprenör som har varit deltagare på Emax. Coachens uppgift är att coacha deltagarna individuellt och i grupp genom samtliga moment inför, under och efter eventet.

Inspirerande föreläsare
Emax Sveriges program är fyllt med inspirerande entreprenörer som kommer och föreläser under evenemanget. Totalt uppgår det till 10 entreprenörer som vill dela med sig av sin inspiration och kunskap.

incoming text message

Nätverk

Nätverka med unga entreprenörer
Som ung entreprenör kan det ibland kännas ensamt att vara en person med höga ambitioner och drömmar. Under Emax Sverige samlar vi några av de främsta unga entreprenörerna i hela Sverige och låter dem nätverka och skapa relationer med andra som har samma driv och ambitioner som en själv.

Låt ditt nätverk växa efter Emax
Inte nog med att du får chansen att träffa Sveriges främsta entreprenörer under Emax i form av deltagare, personal, föreläsare och gäster så kan du även fortsätta ditt engagemang inom Emax och bredda ditt nätverk ytterligare. Läs mer om det här.  

När, Var, Hur

Emax Sverige 2024 16-20 juni.

Emax Sverige Program

Programmet för Emax Sverige 2024 är under konstruktion för att vi ska kunna skapa bästa möjliga upplevelse för dig som ung entreprenör. Är du ändå nyfiken och vill se hur programmet såg ut tidigare år? Klicka här!

Är du under 18?

Om du är under 18 år och ska delta under Emax Sverige behöver vi en signatur på ett intyg från din målsman. Skriv ut denna blankett, signera och maila tillbaka till oss.

Har du frågor? Kontakta oss!

Kontakta Emax Sverige!